Contact

contact

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag of opmerking? Bekijk dan de meest gestelde vragen. Grote kans dat je het antwoord daar kunt vinden. Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact op middels het contactformulier onderaan de pagina.

Het is weer bijna zover!

Zet allemaal zaterdag 1 juli in je agenda om naar het centrum van Voorthuizen te gaan en een heerlijke, gezellige en muzikale dag te beleven! Aanvang om 11 uur bij het muziekcentrum Crescendo in Voorthuizen. Ik hoop jullie daar allemaal te zien. Laten we er een mooi feest van maken! Voor je het weet is het alweer zover.

Het vindt net zoals voorgaande jaren plaats in het bruisende hart van Voorthuizen.

Aanvang is om 1 juli om 11.00 uur bij het muziekcentrum Crescendo in Voorthuizen.

Op deze pagina kun je zien wie er dit jaar allemaal aanwezig zijn!

Op deze pagina kun je de uitslagen zien van voorgaande jaren. De uitslag van het huidige jaar wordt zo spoedig mogelijk gepubliceerd op deze website na het evenement.

Na het inschrijven krijg je op het opgegeven e-mailadres een mail ter bevestiging van je inschrijving. Heb je naderhand nog vragen? Mail ons dan op info@nationaalkampioenschapdweilorkesten.com

Het kan voorkomen dat je geen bevestiging ontvangt van je inschrijving. Wat moet je doen? Kijk als eerst even in je spam folder van je mail. Misschien is die perongeluk daarin gekomen. Staat de mail daar ook niet in? Mail ons dan op info@nationaalkampioenschapdweilorkesten.com

contact

Contactformulier

Heb je een vraag of opmerking? Bekijk dan de meest gestelde vragen. Grote kans dat je het antwoord daar kunt vinden. Staat jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact op middels het contactformulier hieronder.

Scroll naar boven
#nationaalkampioenschapdweilorkesten

Gastvrouwen gezocht

Wel zijn we nog opzoek naar meerdere gastvrouwen om de orkesten te begeleiden. Dus lees je dit en denk je: “Dit is wat voor mij”, laat het ons dan weten! Klik hieronder op de knop of mail naar gastvrouwen@nkd-voorthuizen.nl.