Nieuws

Bericht van onze voordweiler 2023

Het is weer bijna zover, ik kan bijna niet wachten! Hebben jullie er ook zo zin in? Voor mij zal het mijn eerste dweildag als Voordweiler van het NKD zijn. 9 jaar geleden werd ik gevraagd om hoofdsponsor van de “Leutklasse” te worden. Het toenmalige bestuur bedacht met ons een leuke trofee met een knipoog naar ons uitvaartbedrijf: de “Hij was maar een Clown” beker. Dit lied van Ben Kramer staat sinds die tijd elk jaar vast op het programma voor alle orkesten. Ik ben ook benieuwd of er dit jaar weer een orkest is dat hier een speciale uitvoering op heeft gemaakt en ons weet te verrassen.

Maar het is dus bijna zover en ik heb er reuze zin. Want zeg nou eerlijk, de eerste zaterdag van juli is met al die orkesten en mensen op de terrassen toch wel de gezelligste dag van het jaar in ons dorp en misschien zelfs van de hele Veluwe en omstreken. Want mensen komen deze dag uit het hele land naar ons mooie dorp. Terwijl ik dit schrijf, hebben we 8 aanmeldingen van orkesten binnen, wat betekent dat we een fantastisch programma hebben.

Wel zijn we nog opzoek naar meerdere gastvrouwen om de orkesten te begeleiden. Dus lees je dit en denk je: “Dit is wat voor mij”, laat het ons dan weten en mail naar gastvrouwen@nkd-voorthuizen.nl.  

Dus zet allemaal zaterdag 1 juli in je agenda om naar het centrum van Voorthuizen te gaan en een heerlijke, gezellige en muzikale dag te beleven! Aanvang om 11 uur bij het muziekcentrum Crescendo in Voorthuizen. Ik hoop jullie daar allemaal te zien. Laten we er een mooi feest van maken! Voor je het weet is het alweer zover.

Immanuel Livestro

Voordweiler NKD

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Scroll naar boven
#nationaalkampioenschapdweilorkesten

Gastvrouwen gezocht

Wel zijn we nog opzoek naar meerdere gastvrouwen om de orkesten te begeleiden. Dus lees je dit en denk je: “Dit is wat voor mij”, laat het ons dan weten! Klik hieronder op de knop of mail naar gastvrouwen@nkd-voorthuizen.nl.