BERICHT VAN ONZE VOORDWEILER

Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten Voorthuizen

Beste muziekvrienden, muziekvriendinnen en muziek-genderneutralen,

Het groen licht is gegeven: we gaan ons derde lustrum op 6 juli 2019 op het Bunckmanplein groots vieren dit jaar! Helaas blijft Gelderpop vast houden aan “onze” datum maar dat mag de pret niet drukken: we weten inmiddels wat wij betekenen voor u en dat hebt u overduidelijk laten blijken in reacties op social media maar ook via email en mondeling overgedragen beschouwingen/ meningen. Overigens, we dragen Gelderpop ook een warm hart toe want feest blijft feest maar op de eerste zaterdag van juli is er natuurlijk maar één Kampioenschap en dat is het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten!

Het programma is dus weer als vanouds met een middag- en avond indeling. Er komen weer artiesten (we laten nog even in het midden wie) en de gastvrouwen voor veel orkesten staan al weer te popelen om de muzikale talenten rond te leiden in ons prachtige dorp of beter: Hoofdstad van het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten.

De eerste dweilorkesten hebben alweer toegezegd. We zijn druk bezig met bellen en het selecteren van de kampioenschapsorkesten.

De gemeente heeft zelfs geluidsmeters in het dorp opgehangen om de prachtige muziek op te nemen. Er gaat een gerucht de ronde dat onze muziek gedraaid zal worden als wachtmuziek in het gemeentehuis…

U kan aan de lijst met uw goede voornemens van het komend jaar dus nog makkelijk het NKD-bezoek toevoegen en deze ambitie scharen onder het kopje “Gezondheid”. Want ontspannen in ons drukke bestaan werkt bevorderend voor de gezondheid!

Breng regelmatig een bezoekje aan deze website, we zetten er zo snel mogelijk het laatste nieuws op.

Met muzikale groeten,

Stephan Evers
Voordweiler NKD

 

Wilt u in 2019 ook deelnemen aan dit geweldige evenement?
schrijft u zich hier dan in!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com