BERICHT VAN ONZE VOORDWEILER

Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten Voorthuizen

Beste Muziekvrienden, Dweilfanaten, Voorthuizenaren, part-time Voorthuizenaren en Levensgenieters,

Het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten 2018 ligt weer achter ons. We kunnen terugkijken op een mooie middag waar de wolken uit de hemel werden gespeeld: getuige het prachtige weer op deze eerste dag van juli.

Dit evenement is niet mogelijk zonder onze gulle sponsors die elk jaar zonder problemen dit evenement mogelijk maken.

Een andere groep gemotiveerde mensen die het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten een warm hart toedragen zijn de onmisbare vrijwilligers. Wat is het leuk om de gastdames en -heren enthousiast met de orkesten door het dorp hun ronde te zien doen gaan. Elk jaar krijgen we onverdeelde positieve opmerkingen over de gezelligheid die deze vrijwilligers meebrengen naar het festival. Vaak scheppen de orkesten een band met deze gastvrouwen en -heren die ook aangehaald wordt buiten het NKD.

Daar gaat het toch om? Gezelligheid, samen muziek maken, vriendschappen en een mooie atmosfeer in het gezelligste dorp aan de entrée van de Veluwe.

U als bezoeker zijn wij ook veel dank verschuldigd. Zonder uw bezoek is het plein leeg, zijn de terrassen leeg en missen de orkesten hun publiek.

Wij hopen als bestuur dat wij ook volgend jaar weer op u mogen rekenen. Laten we hopen dat de gemeente Barneveld het warme hart dat zij zegt te hebben voor de dorpskern van Voorthuizen in haar beleid naar voren laat komen.

Heel graag weer tot volgend jaar en nogmaals: Hartelijk dank voor uw steun en inzet in wat voor vorm dan ook om het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten te maken wat het is geworden: De traditioneel gezelligste eerste zaterdag van juli in Voorthuizen….misschien wel van in Nederland…

Muzikale groet,
Stephan Evers
Voordweiler Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com