BERICHT VAN ONZE VOORDWEILER

Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten Voorthuizen

Beste muziekliefhebbers en levensgenieters,

Welkom op onze website!

Op 7 juli dit jaar is het eindelijk weer zover, dan dweilen de beste en/ of leukste orkesten in de middag weer voor de gezelligheid en natuurlijk voor onze gewilde Monuta-Livestro “Hij was maar een clown” bokaal. In de avond wordt er gestreden om de Veenhuizen Koeltechniek “Nationaal Kampioen Dweilorkesten” bokaal.

We hadden wat veranderingen in het bestuur. Een van de veranderingen is verjonging. Een aantal bestuursleden vond het duwen van de rollator met een biertje in de hand terwijl ze ook wilden besturen net wat te zwaar, daar is natuurlijk begrip voor.

Deze verjonging is nu doorgezet in het bestuur. Ons oud-bestuurslid en nu commissielid Anton Kooijman had vele jaren terug al de vooruitziende blik die we van hem gewend zijn: Hij besloot toen samen met zijn vrouw een bestuurslid te “kweken”: Mike. Samen met Aron Water (geen Kooijman creatie) neemt Mike de sponsoring voor zijn rekening en dat onder toeziend oog van nestor Anton.

De opzet van het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten is weer zoals vorig jaar met een middag- (leutklasse) en avond- (kampioensklasse) programma.

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier op deze site.

Hou de website in de gaten voor updates (binnenkort komt bijvoorbeeld het smoelenboek online).

Alvast veel leesplezier op de website en tot ziens op 7 juli in Voorthuizen!

Muzikale groeten,

Stephan Evers
Voordweiler van het Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com