Zimpelsat: “We maken er een supermooie dag van”

NKD ZimpelSat

Zimpelsat, één van de drie Edese orkesten die 1 juli acte de préséance geven in Voorthuizen. Al jaren achtereen is Zimpelsat, in hun paarse tenue, te gast op het Voorthuizense Dweilfestival.

“Blaaskapel Zimpelsat is een jonge, ambitieuze blaaskapel, gestart is in 2010. Met ca. 18 muzikanten hebben we een mooie brede bezetting. In de afgelopen jaren hebben we een dusdanige bekendheid opgebouwd dat we met regelmaat worden gevraagd op te treden op verschillende feesten, braderieën en partijen. Dit jaar gaan we zelfs naar Steinhagen, Duitsland, om het traditionele ‘Heidefest’ muzikaal op te luisteren.”

“Ons repertoire is net iets anders dan een gemiddeld dweilorkest en in onze paarse outfits zien we er flitsend uit! Zo proberen we iets unieks neer te zetten. Zo ook dit jaar ook weer in Voorthuizen. Wij gaan er een supermooie dag van maken en we hopen dat veel publiek van ons komt genieten!”

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com