Winnaar 2016 Rythmo:
“Yes! We zijn er weer bij!”

NKD Rythmo

Rythmo bestaat uit acht enthousiaste muzikanten die door hun niet alledaag­se bezetting een geheel eigen geluid presenteren. En dat heeft het Voort­huizense publiek vorig jaar gemerkt, want Rythmo eindigde 2 juli 2016 dik verdiend op de 1e plaats in de strijd om de “Hij was maar een clown” Bokaal. Rythmo bestaat uit: twee alt saxofo­nisten, drie tenor saxofonisten, één sousafonist en twee drummers.

Voorthuizen kan 1 juli a.s. opnieuw genieten van de swingende muziek van dit orkest.

“Vorig jaar was het een erg leuke dag, met o.a. dank aan de organisatie en onze begeleidster Dyanne. Aan het einde van de dag werden onze optredens beloond met een 1e prijs. Dat vonden we super natuurlijk.

Ook dit jaar gaan we weer voor een “leuke” dag. We zijn blij er weer bij te zijn. We hopen natuurlijk veel publiek te zien tijdens onze optredens, maar geniet vooral ook van alle andere deelnemende orkesten,“ zo blikt Rythmo met een muzikale groet naar alle collega’s vooruit op het Dweilfestival.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com