De Tower-­Snörr’n een bijzonder stel

NKD DeTowerSnorren

De Tower-­Snörr’n een bijzonder orkest ­ van mensen met een verstandelijke beperking. Voort­huizen heeft dit sympathieke orkest al enkele malen mogen begroeten. En ook dit jaar zijn ze dus weer van de partij.

“Bij ons staat genieten voorop en de keuze van de muziek wordt aangepast aan de wensen van de mensen met een verstandelijke beperking. Het plezier wat hun beleven aan het spelen binnen de kapel is een genot om te zien. Het applaus wat zij krijgen met een optreden geeft ze veel plezier en daar doen wij het voor. Gezelligheid staat voorop! Vorig jaar hebben wij ook meegedaan en wat vonden wij het leuk! En wat waren wij blij met de medailles die wij gekregen hebben!”

“Dit jaar bestaan De Tower-­Snörr’n 24 jaar, dat betekent volgend jaar groot feest. Ook krijgen we dit jaar nieuwe outfits hoe die eruit gaan zien is nog een verrassing! Wij hopen dat het dit jaar net zo gezellig wordt als het vorige jaar aan ons zal het niet liggen!”

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com