Tjonge-Jonge komt graag naar Voorthuizen

NKD TjongeJonge

Dweil en Blaaskapel Tjonge-­Jonge uit Deventer is 18 jaar jong en trad al flink wat keren op in Voorthuizen. Tjonge-­Jonge behoort tot de vaste kern van deelnemers aan de Strijd om “Hij was maar een clown” Bokaal.

Tjonge-­Jonge, vooruitblikkend op 1 juli a.s.: “We komen al vanaf het begin van de Bunckman/NKD naar Voorthuizen en als oude bekende hebben we deze dag niet vaak gemist. Het is altijd weer een mooie muzikale dag, goed verzorgd en georganiseerd, waar we met plezier komen. We gaan er in ieder geval voor.

Mede door de gastvrouwen die de orkesten de hele dag begeleiden en op tijd voor een drankje en hapje zorgen en dat we op de juiste tijd op de juiste speelplek komen, is het Voorthuizense Dweilfestival al jaren een geslaagde dag,” aldus Tjonge-­Jonge.

“Wij hebben een zeer gevarieerd repertoire, u vindt bij ons dus ook pop, 60-70e jaren, meezingers, carnaval, etc. Deze muziek brengen wij dan ook met plezier naar het publiek toe. Tjonge-­Jonge neemt regelmatig deel aan festivals o.a. in Ommen, Enschede en uiteraard in Voorthuizen.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com