The eXperience Brassband: fris en jong!

NKD The Experience BrassBand

The eXperience BrassBand ook wel XBB genoemd is een leuke, frisse en jonge groep muzikanten, die op een kwalitatief en onderscheidend niveau, een leuk en indrukwekkend muzikaal programma ten gehore brengt wat staat voor vermaak. The eXperience BrassBand is nieuwe op het Dweilfestival.

“XBB is in juli 2012 opgericht en we hebben de afgelopen jaren niet stil gezeten. Met onze diverse muziekstukken in verschillende stijlen hebben wij veel festivals bezocht.
In Eindhoven zijn wij natuurlijk ook te vinden tijdens carnaval. Wij hebben erg veel lol in het maken van muziek en zijn anders dan anderen. Waarom? Dit is niet uit te leggen. Dit kan je het beste zelf ervaren.” Dat geldt nu dus ook voor Voorthuizen. We zijn benieuwd.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com