Met Pardoes kun je alle kanten op

NKD BloaskapelPardoes

Bloaskapel Pardoes is een gezellige groep muzikanten uit blauwvingerstad Zwolle. “We zijn niet vies van een feestje. Van een vroeg uit je bed optreden voor 3FM tot 5 dagen carnaval…..  Je kunt ons overal voor porren. Onze muziekcommissie zorgt ervoor dat we een heel divers repertoire spelen. We hebben een kleine 50 nummers in het boekje. Dus wil je een wals, top40 nummer of liever een polonaise­medley? Met ons kun je alle kanten op! “

“In Voorthuizen waren we nog niet zo vaak. Alleen in 2014 waren we van de partij tijdens, naar we hebben begrepen, een van de natste edities van het dweilfestival/NKD. Maar wat hebben we een lol gehad. En wat was het goed georganiseerd. Dus komen we dit jaar graag terug! We gaan ons best doen om er met alle andere kapellen een gezellige middag van te maken voor het publiek. Wij hebben er zin in. De zon hopelijk ook…”

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com