Le Bombardon heeft zin in het NKD

NKD LeBombardon

De muzikanten van Le Bombardon kijken uit naar zaterdag 1 juli: “Wij vinden het ontzettend leuk dat we weer deelnemer mogen zijn aan het Nationaal kampioenschap Dweilorkesten in Voorthuizen. Het is een prachtig evenement met veel gezelligheid en uitstekende verzorging.

Het is niet de eerste keer dat we deelnemen. We zijn al eens winnaar geweest van de wedstrijd om de Bunckmanbokaal. Hiermee hadden we ons geplaatst voor deelname aan de wedstrijdklasse, het NKD dus. Ook vorig jaar waren we van de partij. We zijn toen geëindigd op de 4e plaats.”
“Ook zijn we winnaar geworden van het Woar is mien dweilfestival in Deventer en een eerste prijs in Schoonebeek. Enkele malen een 2e plaats in Gramsbergen, Delfzijl en zo meer.

Als deelnemer hopen we op een dag met mooi weer en heel veel publiek. We zijn zeker van plan om er een mooie avond van te maken met heel veel plezier in het muziek maken.
Plezier in het muziek maken staat bij ons hoog in het vaandel. We vinden het leuk om voor publiek te spelen. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke leuk als we met een prijs naar Zwolle terug kunnen keren.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com