‘Huisorkest’ Decibel: “Voorthuizen staat komende 10 jaar in onze agenda…”

NKD KapelDecibel

Decibel, voor de 13e keer aanwezig op het Voorthuizense Dweilfestival en inmiddels ook huisorkest van het dweilbestuur als er iets te vieren valt, is de immer gezellige groene kapel uit Ede, die houdt van een nootje toeteren en een feestje bouwen.

“We hebben een uitgebreid repertoire, geschikt voor alle gelegenheden, maar altijd bekende nummers. Zo spelen we o.a. de klassieker Radar Love van Golden Earring, nummers van Dré Hazes, top 40 hits, feestmuziek, en het eeuwenoude maar nog steeds mooie Du. Het is zeker de moei­te waard om bij Decibel te komen luisteren; we houden van muziek maken en dat stralen we uit.”

“En het publiek is natuurlijk van harte welkom het feestje mee te doen met ons. We doen nu al zo veel jaar mee aan het Dweilfestival dat we de tel kwijt zijn, maar de 1e zaterdag van juli staat voor de komende 10 jaar gewoon in onze agenda genoteerd. Want wat is dit toch altijd een leuke dag! Kapellen uit het hele land, nieuwe bandjes leren kennen, nieuwe muziek horen, fantastisch publiek, en meestal lekker weer, wat wil een kapel nog meer? We zien u graag op 1 juli in Voorthuizen!”

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com