Heure Zien en Zwége: “Voorthuizen blijft super!”

NKD HeureZienZwege

Heure Zien en Zwége heeft goeie herinneringen aan hun twee optredens de afgelopen jaren in Voorthuizen en meldde zich al snel aan voor de edities van 2017. Ze stellen zichzelf voor “Wij zijn dweilorkest Heure Zien en Zwége uit Oisterwijk. Onze kapel is vijftien jaar geleden op­ gericht met de bedoeling om alleen met carnaval muziek te maken. Toen bestond de kapel maar uit twaalf leden, maar is inmiddels is ons orkest uitgegroeid naar zeventien leden. Als je met het muziek virus in contact bent geweest, kun je het niet laten om alleen met carnaval te spelen, maar ook bij andere evenementen.”

Piet van der Steen, orkestleider bij Heure Zien en Zwége: “Omdat er bij de onze kapel leden zijn die in de horeca werken zijn wij niet altijd compleet, maar dat mag de pret niet drukken. Waar ik als leider van de kapel bijzonder trots op ben, is de leeftijd van onze leden van 19 tot 69 jaar en dat het orkest uit dames en heren bestaat. Zo zie je maar dat leeftijd en of je nu man of vrouw bent geen verschil maakt en supergezellig is.”

“Daar wij de voorgaande ook al in Voorthuizen zijn geweest, kunnen we stellen dat de sfeer en de ambiance ons is bevallen, komen we graag opnieuw terug. Want nogmaals, zoals het vorig jaar was geregeld: SUPER.”

Het repertoire van HHeure Zien en Zwége bestaat meestal uit evergreens, zoals bijvoorbeeld The Rose, Love is in the air, Chiquitita , Good looking woman en nog meer, maar dat kan het publiek zaterdag 1 juli a.s. zelf horen.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com