De Haarschutters komt met bus vol vrienden naar Voorthuizen

NKD DeHaarschutters

Na lang beraad werd de knoop doorgehakt en werd er een dweilorkest opgericht met leden van muziekvereniging Crescendo in het Overijsselse Kloosterhaar.

Luc Moltman trok de kar en werd benoemd tot “Öpperdweil” van het dweilorkest, maar nu moest er nog een naam komen, er werden door de leden verschillende namen ingediend en via overleg werd er besloten om de naam De Haarschutters aan het orkest te geven, dit is gelinkt aan het plaatselijk dorpshuis het ‘t Haarschut waar wekelijks op de vrijdagavond wordt geoefend. Het dweilorkest bestaat uit ong. 20 personen.

Er moest een shirt komen met naam en hiervoor werd de fam. Olthof benaderd om het orkest als sponsor bij te staan en zo kwamen de 1e shirts. Vanaf begin 2010 heeft Kloosterhaar een dweilorkest De Haarschutters. “Nu 7 jaar later zijn we een stuk gegroeid qua muzikaliteit en bezetting. We hebben nu ook leden uit de omliggende dorpen Sibculo en Bergentheim. We hebben nog nooit in Voorthuizen gespeeld, maar wij hebben er echt heel veel zin in! We gaan zelfs met een grote bus vol met sponsoren en vrienden jullie kant op. Tot 1 juli!” zo laat het orkest weten.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com