Dinges speelt uitgebreid repertoire

NKD Dinges

Het Drentse Dweilorkest Dinges is een enthousiaste groep muzikanten die muziek en plezier maken voor­ op heeft staan. Dinges doet voor het eerst mee in Voorthuizen. “Ons orkest is opgericht in de zomer van 2008 in Emmen. In de afgelopen ja­ren hebben we een groot aantal optredens verzorgd. Dinges is dankzij het uitgebreide repertoire op vele manieren inzetbaar bij evenementen groot of klein: verjaardagen, brui­loften, bedrijfsfeesten, braderieën, festivals, opening van bedrijven en winkels, carnavalsavonden etc.“

Door het uitgebreide repertoire, de vrolijke muziek en het enthousiasme van de muzikanten trekt dit in felblauwe kleding gestoken orkest zeker de aandacht. Het is voor ons de eerste keer dat we meedoen aan jullie Dweilfestival in Voorthuizen en hebben er heel veel zin in om dit jaar van de partij te zijn.”

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com