De ‘meiden’ van Marjolein

VOORTHUIZEN – Een Dweilfestival zonder hostesses is in de loop der jaren ondenkbaar geworden. Ze zijn een belangrijk onderdeel van het festival, de deelnemende orkesten zijn er blij mee en de organisatie uiteraard ook. De begeleiding van de orkesten begint eigenlijk al op zaterdagmorgen in Het Trefpunt, als alle orkesten zijn gearriveerd en de begeleidende dames van het Dweilfestival worden voorgesteld. Sommige orkesten schrijven het bestuur van het NKD/Dweilfestival soms ruim van tevoren om (“alstublieft…”) een hostess van voorgaande jaren te claimen…

De organisatie van de groep hostesses is al vele jaren in handen van Marjolein Schoemaker. Ja, inderdaad, de dochter van…Harry Schoemaker. De Schoemakers kun je gerust een echte dweilfamilie noemen. En Marjolein blaast ook graag een partijtje mee tijdens het Dweilfestival!

Niet voor niets gaan de hostesses door het leven als ‘De meiden’ van Marjolein’. Ook zaterdag 1 juli a.s. zijn ze uiteraard van de partij en zult u ze zien met de orkesten, een bolderkar voorttrekkend volgeladen met proviand en verkoelende drankjes. Wie ervoor voelt om een hostess te zijn bij het Dweilfestival kan contact opnemen met Marjolein: marjoleinschoemaker@gmail.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com