De Blaasbalgen gaan voor interactie met publiek

NKD DeBlaasBalgenNa  hun  deelname  in  2008  (NKD 2de prijs) en in 2012 (winnaar van de Bunckman Bokaal), zullen za­terdag 1 juli ook de Leidschendam­se sfeermakers van Feestkapel De Blaasbalgen Voorthuizen weer luidruchtig gaan vermaken.

Feestkapel De Blaasbalgen is een 21-koppige feestkapel die al op menig feestje  heeft  mogen  optreden.  Door in hun 18-jarige bestaan constant te blijven werken aan hun muzikale en theatrale kwaliteiten, hebben ze zich weten  te  ontwikkelen tot  een  feest- kapel  die  niet  meer  weg  te  denken is binnen de Nederlandse dweil- en feestkapellenwereld. Volledig op maat geschreven arrangementen, veel inter- actie met het publiek en de herkenbare Blaasbalgensound resulteren al jaren tot vreugde, maar brengen soms ook tranen teweeg bij jong en oud. Muziek is een emotie en in het raken van de juiste snaar is Feestkapel De Blaasbalgen een ware specialist. Van grote evenementen als Taptoe Delft, maar ook bruiloften en verjaardagsfeesten weten zij iedere keer weer op geheel eigen wijze en met de juiste muziekkeuze tot een waar succes te maken.

“Met meerdere professioneel opgenomen cd’s en dvd’s, een kleine 25 optredens per jaar in zowel Nederland als in België, in 2015 en 2016 een 6-daagse reis naar het Spaanse Marbella, wat ook in 2018 weer op de agenda staat, doen De Blaasbalgen dan ook zeker niet onder voor de  gevestigde orkesten in  de  rest van het programma. De Blaasbalgen wenst het publiek veel kijk- en luisterplezier en draagt zorg voor het spreekwoord: een goed begin is het halve werk.

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com