Alarmfase 3: oude bekende op het NKD

NKD AF

Enthousiasme, feest en entertainment; dat is Alarmfase 3 uit Bemmel. “Onze vriendengroep bestaat binnenkort 20 jaar. In deze periode hebben we het NKD in Voorthuizen al verschillende keren bezocht. Een prachtig feest op het plein en spelen met de top van dweilorkestenland; dat doen we dit jaar graag weer!” zo laten de muzikanten uit Bemmel weten.

Alarmfase 3 bestaat uit 25 man en we spelen hippe nummers die we zelf ook graag beluisteren. We treden op in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld bij de Vlootschouw in Sneek, de Zwarte Cross in Lichtenvoorde en afgelopen mei op het Studentenorkesten festival in Linköping, Zweden. En natuurlijk mag ook de ‘eigen’ Bemmelse Dweildag niet ontbreken.”

“Daarbij hebben we recentelijk een videoclip opgenomen. Het nummer ‘Survivor’ van de Amerikaanse R&B-groep Destiny’s Child. Deze clip is inmiddels ruim 33.000 keer bekeken. (Bekijk hem op YouTube of onze Facebookpagina.) We kijken er naar uit om er zaterdag 1 juli een groot feest van te maken. Samen met het publiek en de andere orkesten wordt het een topavond. Dus, voetjes van de vloer en we zien je daar. Graag tot dan!”

Dit vind je misschien ook leuk...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com