NKD 2017

Van harte welkom op  de website van Nationaal Kampioen Dweilorkesten.

De Feestbende mag zich tot 1 juli 2017 nog Nationaal Kampioen Dweilorkesten noemen. Gaan ze de titel behouden of komt er een andere kampioen. Er zijn voldoende kapers op de kust maar zoals u weet kan allen de allerbeste winnen!

Wij zijn weer begonnen met het inschrijven van de orkesten. Het beloofd weer een mooi kampioenschap te worden.

Op vraag van de sponsoren en het publiek heeft het bestuur besloten om na de middag weer een mooi avondprogramma met orkesten en een artiest. De middag is traditioneel weer het tijdstip voor de Leutklasse en de avond is voor de kampioenschapsorkesten.

De voorbereidingen voor het NKD 2017 zijn weer in volle gang. Goed nieuws is dat we een nieuwe computer-Clown hebben gevonden: de nieuwe website is in de maak en staat nu ècht binnenkort online.

“Maar wat nu met de nieuwe inschrijvingen?”, hoor ik u denken. Het inschrijf formulier staat op de site onder het menu kopje “deelnemers”. Wij hebben alweer een aantal spontane aanmeldingen. Binnenkort staan de deelnemende orkesten weer genoemd op de lijst van deze site.

Wij hopen jullie, orkesten zowel als bezoekers, weer te mogen ontmoeten op het gezelligste festival van de Veluwe…wat schrijf ik? Van Nederland!

Hartelijke groeten,

Namens het bestuur:

Stephan Evers

Voordweiler Nationaal Kampioenschap Dweilorkesten 2017

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Hallo, dit is een reactie. Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, gaat u naar het Reacties scherm op het dashboard. Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com